Om meg

Hei, og velkommen til min blogg!

Mitt navn er Anne-Mari Kiær, 22 år gammel. Bosatt på Lørenskog sammen med min samboer. For tiden studerer jeg til en bachelorgrad i PR- og samfunnspåvirkning, og dette semesteret med en fordypning innen digital markedsføring. Det er i denne forbindelsen at jeg har opprettet denne bloggen.

 

 

I tillegg til å være student har jeg flere baller i luften samtidig. Jeg jobber blant annet for Hjemmesykepleien for Lørenskog Kommune, og sentrallageret for Namron. I tillegg til dette eier jeg et aksjeselskap (Kiær Invest AS), hvor jeg sitter som både aksjonær og dagligleder og drifter av selskapet. Fra før av har jeg også et fagbrev i Salg og Service som jeg tok i 2014.

Jeg anser meg selv om en blid og utadvent jente. Jeg har god erfaringer med lederarbeid og teamjobbing fra tidligere arbeidsplasser, elevråd og andre verv. Jeg er også selvstendig i mitt arbeid, og liker å bli utfordret på områder jeg ikke har vært borte i før. Fleksibel og har god tilpassningsdyktighet. Er godt vant med og takle uforutsette situasjoner. Gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig. Service- og løsningsorientert.

Denne bloggen vil i all hovedsak være faglig relatert til faget digital markedsføring, men også andre temaer som interesserer meg rundt min utdanning innen PR- og samfunnspåvirking vil også dukke opp.

 

Håper du har lyst til å følge meg!